Lång erfarenhet...

Det här är vi!

JONTE`S finns i Vessigebro strax utanför Falkenberg i Halland. I företaget arbetar idag min fru Monica och jag Jonny. Vårt företag fick vi möjlighet att starta 2009. Vi svetsar, blästrar, lackerar och har egen produktion av smidesprodukter. Våra tjänster hyrs in av bl.a. Vinbergs Mekaniska AB samt Tomal AB.

Jag har ägnat större delen av mitt liv åt att arbeta med järn och metall. Tidigt i karriären arbetade jag med diverse svetsarbeten, bl.a. på Valerydsläpet som tillverkar bilsläpkärror. På Friggeåkers Verkstäder i Falköping höll jag på med blästring och lackering av saltspridare.

Att smida i järn är ett av jordens äldsta yrken så man kan tro att det mesta är gjort, men marknaden frågar ständigt efter nya produkter och mycket kan lösas med smide. Vi är dessutom inne i en arkitekttrend där man satsar på att bygga och forma i naturmaterial. Exklusivare träsorter, glas, betong, och naturligtvis järn är mycket populärt idag.  

På Jonte´s tillverkas inte bara det marknaden frågar efter utan vi uppfinner själva produkter som löser problem och underlättar olika situationer.

När du vänder dig till Jonte´s får du tillgång till erfarenhet sedan 1975 av diverse arbeten i järn och metall. Vi har egen tillverkning och vår inriktning är och kommer att vara att anpassa vår tillverkning efter specifika önskemål, utan att priserna skenar iväg. Vi kan skräddarsy en enstaka produkt och serietillverka större mängder.

Idag tillverkar vi bl.a. grindar, staket, skyltar båttrailer och mycket mer. Men vi vill att du utmanar oss. Vi klarar det mesta inom området.

Kontakta oss och be oss räkna på ditt projekt.

Mvh

Jonny Karlsson 

jontes.se© 2011